Premiär för viktminskningsprogrammet – WEIGHT TRAINER!

Nå ditt drömresultat med vår PT Saga!

Vill du ha mer info eller vill du delta i höstens Weight Trainer-program? Då kan du redan nu förhandsboka ett möte med Saga, skicka i väg ett mejl till saga@lifenjoy.se

 

Vad är Weight Trainer?

Tillsammans med Saga personlig tränare som är utbildad till Weight Trainer får du verktygen du behöver för att nå ditt mål. Enkelt. Effektivt. Med ett långsiktigt resultat.
Vi har fyra delar i våra program: TÄNK! NJUT! ÄT! TRÄNA!
Under Weight Trainer-programmet träffar du Saga regelbundet, tränar i ”smallgroup” två gånger per vecka och skapar förutsättningar att behålla din nya livsstil i framtiden genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor.

 

Tillsammans med Saga kommer du garantera att få resultat!

 

Läs och se tidigare deltagare här: https://www.weighttrainer.se

 

WeightTrainer är ett unikt viktminskningsprogram som under de senaste 15 åren utvecklats av experter inom träning, psykologi och nutrition. Det som skiljer WeightTrainer med många andra program är att det är utformat för att ge dig både snabba resultat och att du samtidigt ska behålla din nya vikt hela livet ut!

Hemligheten är en vetenskapligt grundad metod som kombinerar kul träning och nyttig kost med att aktivt arbeta med att skapa nya positiva vanor. Under hela programmet följer en specialutbildad coach dig vars enda uppgift är att se till att du trivs och att du når dina mål.

Träningen anpassas alltid efter dina förutsättningar och du behöver inte ha några förkunskaper. Vi lovar att det bli mycket pepp, skratt och energi! Följ programmet och vi kan garantera att du kommer få superfina resultat!

Läs och se tidigare deltagare här: https://www.weighttrainer.se

Boka ett möte direkt med Saga! Skicka in ditt intresse på saga@lifenjoy.se

 

Personlig träning för Rättviks Kullor och Masar

Vi har även vanlig PT-träning där du tränar ensam med din personliga tränare. Oavsett ålder, träningserfarenhet eller mål, kan en PT hjälpa dig att komma igång eller komma vidare i träningen.

Vi vill gärna nå våra mål och på så kort tid som möjligt. Men det krävs erfarenhet, både gällande träning och kost. Vilka övningar ska jag göra? Hur tunga vikter ska jag använda? Vad ska jag äta?

Vad krävs av dig? – Inget, har du ett mål så hjälper våra personliga tränare dig att nå dit.

Vi börjar alltid med att en PT får träffa dig och höra vad du vill ha hjälp med.
Ni gör upp en tidsplan och vad du behöver träna för något mm och individanpassar efter dina behov. Sen kör ni igång med träningen. Din PT finns med dig under hela träningspasset för att visa, lära, assistera och peppa dig till att prestera maximalt.

Vi har personliga tränare på plats från morgon till kväll.
Ring och ställ dina frågor 073 708 79 86

 

Boka tid med en PT

Hitta lediga tider