Weight Trainer

Nå ditt drömresultat med vår PT Saga!

Vill du ha mer info eller vill du delta i höstens Weight Trainer-program? Då kan du redan nu förhandsboka ett möte med Saga, skicka i väg ett mejl till saga@lifenjoy.se

 

Vad är Weight Trainer?

Tillsammans med Saga personlig tränare som är utbildad till Weight Trainer får du verktygen du behöver för att nå ditt mål. Enkelt. Effektivt. Med ett långsiktigt resultat.
Vi har fyra delar i våra program: TÄNK! NJUT! ÄT! TRÄNA!
Under Weight Trainer-programmet träffar du Saga regelbundet, tränar i ”smallgroup” två gånger per vecka och skapar förutsättningar att behålla din nya livsstil i framtiden genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor.

 

Tillsammans med Saga kommer du garantera att få resultat!

 

Läs och se tidigare deltagare här: https://www.weighttrainer.se

 

WeightTrainer är ett unikt viktminskningsprogram som under de senaste 15 åren utvecklats av experter inom träning, psykologi och nutrition. Det som skiljer WeightTrainer med många andra program är att det är utformat för att ge dig både snabba resultat och att du samtidigt ska behålla din nya vikt hela livet ut!

Hemligheten är en vetenskapligt grundad metod som kombinerar kul träning och nyttig kost med att aktivt arbeta med att skapa nya positiva vanor. Under hela programmet följer en specialutbildad coach dig vars enda uppgift är att se till att du trivs och att du når dina mål.

Träningen anpassas alltid efter dina förutsättningar och du behöver inte ha några förkunskaper. Vi lovar att det bli mycket pepp, skratt och energi! Följ programmet och vi kan garantera att du kommer få superfina resultat!

Läs och se tidigare deltagare här: https://www.weighttrainer.se

Boka ett möte direkt med Saga! Skicka in ditt intresse på saga@lifenjoy.se