Häng med på vårt populära livsstilsprogam Weight Trainer.

Boka ett infomöte med Karin eller Johanna HÄR

Starter vinter/vår 2024:

  • 5 Feb: Fullt
  • 21 Feb: några platser kvar

Nå ditt drömresultat med vår PT Karin!

Boka ett möte direkt med Karin eller Johanna här.

Vill du ha mer info eller vill du delta i Weight Trainer-programmet? Boka möte – klicka här!

Weight Trainer deltagare

1. Vad hade du för förväntningar med WT?
Det var inga tveksamheter att gå med i WT efter att jag hade vart med i ForMe. Känslan av att tillhöra en grupp och en gemenskap på en annan nivå. Jag tycker det bara är bra att få viss repetition från ForMe.

2. Vad hade du för mål med WT?
Viktmål samt kontunerligtet i träningen. Få en bättre träningsstruktur mellan kondition, styrketräning och rörelseglädje.

3. Hur upplever du utmaningen?
Idag har jag faktiskt uppnått mitt viktmål. Nu är kommande utmaning att behålla vikten, hitta balansen i kosten och utmana mig träningen.

4.Vad är roligast just nu?
ALLA KLÄDER! Jag har gått från storlek 44 till att idag ha 36 samt gått ned 20kg totalt. Det behövs nya kläder i garderoben.

5.Har du testat andra viktminskningsmetoder eller dieter förut?
Nutrilett på 90 – talet och GI – metoden. Jag sportade hela livet fram tills för ca 20 års sedan. Jag skaffade medlemskap här hösten 2021.

6.Vad har du hittills upplevt för resultat av WT?
Uppnått viktmål och mycket bättre kontunerligtet i träningen. Jag har fått tillbaka glädjen att röra på mig. Jag känner mig mentalt starkare för att klara framtida utmaningar. Den mentala biten anser jag är minst lika viktig.

7.Hur ser du på framtiden?
Jag känner mig stark och jag är envis. Jag kommer ha koll på läget. De positiva tankarna på framtiden är övervägande.
Innan WT kände jag mig pluffsig och otränad. Jag gick 30min promenad om dagen innan pandemin till bussen. När jag började jobba hemma hade jag inte motivation till att gå en promenad och jag började gå upp i vikt. Jag tänkte flera gånger tanken att börja träna men det var jobbigt att ta steget, trots att jag hade friskvård att ta ut. Ett frisörbesök fick mig att gå och skaffa ett medlemskap efter vi hade pratat om träning och Life N Joy.
När jag gick med i ForMe och nu WT passade det mig i livet. Det var perfekta program för mig. Det är ALDRIG försent! -Tack för vi fick prata med dig Karin!

 

Vad är Weight Trainer?

Tillsammans med Karin personlig tränare som är utbildad till Weight Trainer får du verktygen du behöver för att nå ditt mål. Enkelt. Effektivt. Med ett långsiktigt resultat.
Vi har fyra delar i våra program: TÄNK! NJUT! ÄT! TRÄNA!
Under Weight Trainer-programmet träffar du Saga regelbundet, tränar i ”smallgroup” två gånger per vecka och skapar förutsättningar att behålla din nya livsstil i framtiden genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor.

Tillsammans med Karin kommer du garantera att få resultat!

Läs och se tidigare deltagare här: https://www.weighttrainer.se 

Boka infomöte – klicka här

WeightTrainer är ett unikt viktminskningsprogram som under de senaste 15 åren utvecklats av experter inom träning, psykologi och nutrition. Det som skiljer WeightTrainer med många andra program är att det är utformat för att ge dig både snabba resultat och att du samtidigt ska behålla din nya vikt hela livet ut!

Hemligheten är en vetenskapligt grundad metod som kombinerar kul träning och nyttig kost med att aktivt arbeta med att skapa nya positiva vanor. Under hela programmet följer en specialutbildad coach dig vars enda uppgift är att se till att du trivs och att du når dina mål.

Träningen anpassas alltid efter dina förutsättningar och du behöver inte ha några förkunskaper. Vi lovar att det bli mycket pepp, skratt och energi! Följ programmet och vi kan garantera att du kommer få superfina resultat!

Läs och se tidigare deltagare här: https://www.weighttrainer.se

Boka ett möte direkt med Karin eller Johanna! Skicka in ditt intresse på rattvik@lifenjoy.se eller boka här