Här kommer en underbar text från våran lika underbara ForMe-deltagare Lena
”Det bästa jag gjort! (Läs mer om For Me här)
Att sporta har varit en del av mitt liv sedan jag kunde gå. Bl.a.Orientering, skidåkning, konståkning, hästsport, skytte, handboll och fotboll.
Från att ha varit aktiv inom kinesiskt självförsvar i 10 år med 3-6 träningspass i veckan så hände något. Barnen… Inte det att de tog upp min tid, Nej de flyttade hemifrån. Sjukdom och lång sjukskrivningsperiod var en annan orsak.
I omring 3 år motionerade jag endast sporadiskt, att gå till gym fanns inte i min värld. Jag mådde sämre, hade svårt att sova och ökade i vikt. Kom mig inte ens för att ta min nyinköpta cykel till jobbet . Tryckte på snooz – knappen och tog bilen på morgonen i stället. Jag tog bilen till jobbet, affären och hem dag ut och dag in.
Barnen påtalade att jag inte mådde bra (vilket jag förnekade), det fick mig ändå att fundera. Vad fattas? Samma kväll dök det upp i mitt Instagram flöde om FORME på Life N Joy.
Det lät rätt bra för min situation men jag var tvungen att kliva utanför min komfortzon. Sagt och gjort. Jag började 2a Januari 2023 och ångrar inte en sekund.
Det är det bästa beslut jag tagit på mycket mycket länge. (Jag vill anmäla mitt intresse!)
Jag gav gymmet, virtuella och instruktörsledda passen en chans och jag trivs som fisken i vattnet på gymmet!! Hade någon frågat mig i december om jag skulle med till gymmet så hade svaret blivit “aldrig i livet”. Jag är omvänd tack vare support ifrån mina kamrater på utbildningen och de fantastiska instruktörerna som alltid är glada och peppande.
Jag har nått mitt delmål 2 månader före utsatt tid med hjälp av träningsprogram och kostförändring. (10 kg viktminskning nu) MEN den största vinsten i detta kom redan efter några träningspass. Lusten och viljan att träna igen. Oron och sömnsvårigheterna är som bortblåsta. Jag är en gladare mamma, kollega och medmänniska.
Jag önskar att ALLA människor fick chansen att hitta hem som jag gjort, för jag känner mig verkligen hemma i lokalerna och med den familjära stämningen.
Tack “tisdagsgänget 18.30” och ni andra på Life N Joy” Boka din plats här!